Spring til indhold

Organisation og teams

Roller og adgang

Fire roller. Se også, hvordan ejer og administrator ændrer en persons team, rolle eller adgang.

Opdateret 2026-09-26

Adgang følger aktive medlemskaber i organisationen og på de teams, personen er tilknyttet. Rollen vælges ved invitationen og kan ændres bagefter.

Medarbejder
Træner i det team, invitationen knytter personen til. Ser sit eget forløb, sin egen feedback og sit eget fokus.
Leder
Følger ét team eller hele virksomheden, afhængigt af invitationen. Ser fremdrift og kan anbefale et modul. En teamleder kan også skifte til «Medarbejder» for at træne selv.
Administrator
Adgang til teams, invitationer, organisationens kontekst og abonnementet.
Ejer
Som administrator, og er den eneste der kan invitere andre administratorer.

Hvad rollen afgør

  • Om lederfladen og organisationssiderne overhovedet vises.
  • Om personen kan oprette teams og invitationer.
  • Om personen kan se og ændre abonnementet.
  • Hvilket team træningen hører til, for medarbejdere.

Deaktivér en bruger

  1. Åbn «Organisation», vælg «Brugere», og find personen.
  2. Tryk «Handlinger for» personen og vælg «Fjern fra organisationen». Bekræft med «Fjern». Du kan også åbne personen og bruge «Deaktivér adgang».
  3. Personen mister adgang til organisationen og alle dens teams. Profil og træningshistorik bevares. Brug «Giv adgang igen» eller «Genaktivér adgang» for at fortryde.

Skift rolle eller team

  1. Åbn «Organisation», fanen «Brugere», og tryk «Handlinger for» personen.
  2. Vælg «Tilføj rolle» for at give rollen «Teamleder» eller «Medarbejder» på et valgt team. Bekræft med «Tilføj rolle». Den nuværende rolle bevares.
  3. Vælg «Gør til teamleder på» eller «Gør til medarbejder på» for at skifte rolle på et eksisterende team. Læs advarslen, og bekræft med «Skift rolle».
  4. Vælg «Fjern fra» teamets navn for at fjerne ét teammedlemskab. Bekræft med «Fjern». Personens øvrige teams og træningshistorik bevares.
  5. Har personen flere roller, kan du vælge «Fjern rolle» og bekræfte med «Fjern rolle». Den sidste rolle kan ikke fjernes på den måde.

Hvis noget går galt

Du kan ikke se lederfladen.

Din rolle er sandsynligvis medarbejder. En administrator eller ejer skal ændre den.

Du kan ikke invitere en administrator.

Kun ejeren kan invitere administratorer. Bed ejeren om at oprette invitationen.

Abonnementsfanen er tom.

Abonnementet administreres af ejer eller administrator. Andre roller ser en besked i stedet.